Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

MobilTabletDator
Premium:

De gör upp om vd-jobbet i AIK

AIK söker en ny vd och klubbdirektör efter att Björn Wesström slutar vid årsskiftet för att bli klubbdirektör i danska Odense. Nu är en lång rekryteringsprocess inne i sitt slutskede - och SportExpressen kan nu avslöja vilka som gör upp om det prestigefyllda jobbet. 

✓ Han är hetaste kandidaten - kan värvas från allsvenskan

✓ Interna valet som är kvar

✓ Förre landslagsspelarens nej

✓ Outsidern

✓ Då kan en ny klubbdirektör och vd och vara på plats


Varje vecka kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 79 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.