Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

David Concha väljer att avsluta karriären

Foto: KRISTER ANDERSSON / BILDBYRÅN

Förra sommaren värvade Hammarby den spanska anfallaren David Concha. 

Nu väljer 26-åringen att avsluta sin karriär – och därmed bryta sitt kontrakt med stockholmsklubben. 

– Tack för allt stöd denna säsong, jag är glad att vi lyckades hamna på en Europaplats. Önskar er det bästa! säger David Concha till Hammarbys hemsida.

Under fjolårssäsongens sommarfönster värvade Hammarby den offensiva spanjoren David Concha. Efter 13 matcher i den grönvita tröjan väljer han nu att bryta kontraktet – och avsluta karriären med omedelbar verkan. 

– I vissa fall får man ta hänsyn till spelarens välmående. I och med att David på eget bevåg lyft detta så kom vi överens om en bra uppgörelse där han åker tillbaka till Spanien. Det är givetvis en väldigt ovanlig situation som jag aldrig varit med om tidigare, men det är viktigt att påminna om att det även finns en människa bakom spelaren som man måste ta hänsyn till, säger Hammarbys sportchef Jesper Jansson.

Under sin karriär representerade Concha bland annat Barcelona B och Real Sociedad. Innan han skrev på för Hammarby tillhörde han CD Badajoz.