Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Darijan Bojanic skadad – missar ÖFK-matchen

Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES/MAGNUS LILJEGREN MAGNUS LILJEGREN

Hammarby gästar Östersund på söndag. 

Då tvingas laget klara sig utan Darijan Bojanic som åkt på en skada och blir borta i ett par veckor, erfar SportExpressen.

– Han missar matchen, säger Stefan Billborn.

Hammarby tog en viktig seger mot Mjällby senast och är i allra högsta grad med i kampen om Europaplatserna med fyra poäng upp till tredjeplatsen. På söndag väntar en ny viktig match för Bajen borta mot Östersund som visat upp en stark form.

Men laget tvingas klara sig utan flera spelare. Darijan Bojanic har skadat sig och kommer inte att vara tillgänglig mot Östersund. 

Blir borta i ett par veckor

Enligt uppgifter till SportExpressen är Bojanic skada inte allvarlig men mittfältaren förväntas bli borta i ett par veckors tid.

– Vi räknar inte med Darijan på söndag. Han missar matchen mot Östersund, bekräftar Stefan Billborn.

Hur ser skadeläget ut i övrigt?

– Dennis Widgren är tillbaka och tränat fullt. Paulinho är inte tillbaka än och samma gäller Moahand Jeahze. Han är skadad fortfarande och där pratar vi nog någon vecka till. Han får jogga nu i alla fall. Jeppe Andersen var avstängd senast och är tillbaka.

TV: Stjärnan testas positivt för corona – timmar efter bilderna med laget