Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Dalkurd är på väg att tappa nyckelspelare

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Dalkurd är på väg att tappa nyckelspelaren Yukiya Sugita. Enligt SportExpressens uppgifter är Dalkurd och iranska Tractor Sazi överens om en affär.

Dalkurd går fortsatt tungt i allsvenskan. Nykomlingen ligger fortsatt sist i serien och förlorade senast mot Hammarby med 1-4 vilket innebär att avståndet upp till Trelleborgs FF, som just nu ligger på kvalplats, är tre poäng.

Nu är Dalkurd på väg att tappa en nyckelspelare. Enligt SportExpressens uppgifter är Yukiya Sugita i princip klar för iranska Tractor Sazi, som spelar i högstaligan.

Klubbarna är överens och övergångssumman landar på omkring två miljoner kronor. Om allt går som det ska med den obligatoriska läkarundersökningen väntas spelaren presenteras officiellt inom kort.

Sugita har spelat 14 allsvenska matcher för Dalkurd den här säsongen. Totalt har han gjort två mål och tre assist.

Elias förändring efter flytten till Vancouver

Föräldrarna om svenskens liv som superstjärna • Nya lägenheten • Umgänget i Vancouver • ”Det vill du inte höra när bandaren är på”

15 bästa värvningarna innan fönstret stängde

Johan Svensson rankar • ”Kommer avgöra mycket” • ”Enskilt viktigast” • ”Coolt efternamn”

Ett fräckt spikförslag – i en lurig V86-omgång

V86-GUIDEN: √ Spetsdragen √ Rankning √ Systemförslag