Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Colley nobbar Sheriff – nära en flytt till Polen

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LEJHALL / BILDBYRÅN

Det blir ingen flytt till FC Sheriff Tiraspol för Joseph Colley, 22. 

Istället är mittbacken detaljer från att bli klar för polska Wisla Krakow, enligt polska uppgifter till SportExpressen.

Joseph Colley, 22, låneavtal med IK Sirius gick ut efter den gångna säsongen och mittbacken gick kort därpå skilda vägar med Chievo Verona som gått i konkurs.

22-åringen har sedan dess varit på jakt efter en ny klubb och SportExpressen kunde i helgen berätta att han fått ett kontraktserbjudande från moldaviska FC Sheriff Tiraspol.

Parterna förhandlade men inget definitivt beslut var taget eftersom att det fanns fler utländska klubbar med i bilden och Colley ville avvakta.

Efter några dagars betänketid har spelaren fattat ett beslut.

Flyttar till Polen

Enligt polska uppgifter till SportExpressen är Colley detaljer från att skriva på för polska Wisla Krakow. Han har läkarundersökts och det som återstår är att skriva på kontraktet. Om inget oförutsett inträffar fortsätter alltså Colley karriären i den polska högstaligan. 

I Wisla Krakow blir han lagkamrat med svensken Sebastian Ring som värvades till klubben från Kalmar FF för några veckor sedan. Wisla Krakow ligger för närvarande på en tolfteplats i tabellen. Wisla Krakow är historiskt en storklubb i Polen med 14 ligatitlar och fyra polska cuptitlar. Senaste gången klubben vann ligan var säsongen 2010-2011.