Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bubacarr Trawally detaljer från Hammarby

Ur arkiver: Därför var Rieks försenad till guldfesten
Bubacarr Trawally, till vänster i bild.
Foto: STR / EPA

Här är Hammarbys nästa offensiva värvning.

SportExpressen kan avslöja att Bubacarr Trawally, 27, har skrivit på för klubben.

Spelaren har utgående avtal och ser i nuläget ut att ansluta till klubben i sommar.

Samtidigt gör Hammarby ett allvarligt försök att försöka lösa anfallaren direkt från Ajman Club.

Det var i förra veckan som Aftonbladet rapporterade att Hammarby lagt ett bud på den gambianske anfallaren Bubacarr Trawally, 27. Trawally tillhör just nu Ajman Club i Förenade Arabemiraten men sitter på ett utgående kontrakt som löper ut den 30 juni i sommar, vilket gör att han från och med nu får förhandla med andra klubbar.

SportExpressen kan nu avslöja att Bubacarr Trawally endast är små detaljer från en flytt till Hammarby. Parterna är överens med spelaren, som redan har skrivit på ett kontrakt med Bajen och ser i nuläget ut att ansluta till klubben i sommar.

Det finns dock en chans att anfallaren ansluter direkt.

Skrivit på för Bajen

Enligt uppgifter till SportExpressen gör Hammarby ett allvarligt försök att värva loss Trawally direkt från Ajman Club. Lyckas klubben ansluter 27-åringen till klubben omgående. Hammarby har varit på jakt efter två offensiva förstärkningar under de senaste veckorna och nu har man alltså säkrat en i form av den gambiske landslagsmannen.

Tidigare i vinter har sportchefen Jesper Jansson värvat in Nahir Besara, Edvin Kurtulus, Joel Nilsson, Sebastian Selin och Loret Sadiku som anslöt från turkiska Kasimpasa SK. Bubacar Trawally har en bakgrund i kinesiska klubbar som Yanbian Funde FC och Guizhou FC. Utöver de kinesiska lagen har Trawally haft en sejour i danska klubben Vejle, och han har dessutom meriter från Gambias landslag.