Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bubacarr Trawally är klar för Hammarby

Bubacarr Trawally (till vänster).
Foto: STR / EPA

På det svenska transferfönstrets sista dag presenterar Hammarby en värvning.

Som SportExpressen tidigare kunnat avslöja är det Bubacarr Trawally som kommer att ansluta till laget.

Den gambiske anfallaren Bubacarr Trwally har den senaste tiden representerat Ajman Club i Förenade Arabemriaten. Men hans kontrakt med klubben går ut i sommar.

Men för en dryg vecka sedan kunde SportExpressen berätta att Hammarby bara var detaljer från att kunna plocka in anfallaren redan nu.

Nu har Hammarby presenterat 27-åringen som sitt nyförvärv med bara några timmar tills det svenska transferfönstret stänger.

– Vi gjorde klart med Bubacarr för ett tag sedan, och att han då skulle ansluta till sommaren. Men vi ville ha över honom redan nu, så sedan dess jobbat på att få hit honom till vår säsongsstart. Det har varit ett par intensiva veckor, och även om han missar premiären är vi väldigt glada att ha honom hos oss redan till vårsäsongen, och att överhuvudtaget få in en spelare av hans klass känns fantastiskt. Med tanke på hur bra truppen sett ut under försäsongen har vi sett Trawally som den sista pusselbiten inför seriestarten, säger sportchefen Jesper Jansson i ett pressmeddelande.

Senast kommer han som bekant från spel i Förenade Arabemiraten. Där har han den här säsongen gjort sex mål och två assist på 17 ligamatcher.

Nu har han alltså skrivit på ett tvåårskontrakt med Hammarby och ansluter i nästa vecka.

– Det känns fantastiskt att komma till Hammarby, och jag ser verkligen fram emot att få möta klubbens supportrar, säger Trawally själv.

Hammarby inleder allsvenskan med premiär mot Helsingborg på lördag.

TV: Vännens hyllning till Ronnie Hellström