Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Borges vill stanna kvar i AIK: "Är bäst för mig"

Foto: Petter Arvidson

Celso Borges drömmer om VM i Brasilien.

Det är goda nyheter för AIK.

Stjärnan tänker nämligen stanna i svartgult minst till nästa sommar.

– Jag vill inte tappa min landslagsplats om vi går till VM, därför är AIK bäst för mig, säger han till fotbollskanalen.se

AIK känner doften av SM-guld. En av nycklarna för att man ska nå hela vägen är Celso Borges. Mittfältaren har imponerat i klubblaget och i landslaget där han förra veckan gjorde två mål för Costa Rica mot Dominikanska Republiken och landet kan vara på väg mot VM i Brasilien.

Det vill inte Borges missa och därför ser han AIK som den bästa platsen att vara på.

– Jag trivs väldigt bra här och AIK är en bra plats för mig eftersom jag vill behålla min landslagsplats om vi går till VM. Det är så jag tänker, säger Borges till fotbollskanalen.se.

– Det skulle vara en dröm för mig att få spela VM. Vi ligger tvåa i gruppen och de tre bästa går vidare, fyran får kvala mot Nya Zeeland. I september möter vi USA och Jamaica, vinner vi båda matcherna så är det nog klart.

"Huvudspåret är att spela kvar"

Agenten Patrick Mörk räknar också med att Borges blir kvar i Solnaklubben, åtminstone fram till nästa sommar och äventyret i Brasilien.

– Ja, man vet ju aldrig om det dyker upp något väldigt bra som är värt att lyssna på, men huvudspåret är att spela kvar AIK för att behålla landslagsplatsen. Att gå till VM och visa upp sig där, säger Mörk till fotbollskanalen.se.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!