Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bomben: Vill ta med sig ÖFK:s stjärnduo

Foto: ROBERT HENRIKSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ROBERT HENRIKSSON / TT NYHETSBYRÅN

Graham Potter närmar sig Swansea.

Och han kan få sällskap av Östersunds två största stjärnor.

Tränaren vill nämligen få med sig både Saman Ghoddos och Ken Sema till den walesiska klubben, skriver Daily Mirror. 

Under tisdagen kunde SportExpressen avslöja att Graham Potter är muntligt överens med den från Premier League nyligen degraderade klubben Swansea. 

Uppgifter som tillbakavisades av ordförande Daniel Kindberg.

– Det är ingen från Swansea som har kontaktat mig, så det är absolut bara spekulationer. Det är väl tredje eller fjärde gången som det spekuleras i Potter och Swansea. Jag sorterar definitivt in det under kategorin spekulationer, sa han till SportExpressen.

Östersunds succétränare väntas ta med sig sin assisterande tränare Billy Reid samt scouten Kyle Macauley. Nu skriver Daily Mirror att 43-åringen vill ha med sig ytterligare två nyckelpersoner som har legat till grund för klubbens framgångar de senaste åren.

 

FÖLJ DITT LAG I ALLSVENSKAN: Få nyheter skickade i Messenger direkt till telefonen

Uppgifter: Ghoddos och Sema till Swansea

Enligt den brittiska tidningen vill Potter nämligen ta med sig både Saman Ghoddos och Ken Sema till Swansea. De skriver också att Potter ska ha meddelat sina spelare om flytten efter krossen hemma mot Sirius i onsdags.

De båda 24-åringarna kom till Östersund inför klubbens debutsäsong 2016, från superettaklubbarna Syrianska och Ljungskile, och har under åren i Jämtland utvecklats till allsvenska stjärnspelare. Något som inte minst visade sig under klubbens Europa-äventyr förra säsongen.

Saman Ghoddos överraskade många då han i februari skrev på ett nytt tvåårskontrakt med Östersund. Detta efter att han kopplats ihop flitigt med den spanska La Liga-klubben Celta Vigo under en längre tid.

Enligt SportExpressens uppgifter tackade den allsvenska klubben då nej till ett anbud på drygt 50 miljoner kronor.

Det allsvenska derbyt mot Gif Sundsvall förra veckan kan ha varit den iranske landslagsmannens sista för den jämtländska klubben.

– Kanske. Jag vet bara att jag åker med landslaget till Turkiet på måndag, vad som händer sen vet jag inte, sa han till Mittmedia efter segern i Sundsvall.

Ken Semas kontrakt med ÖFK går dock ut i december och mittfältaren, som var med i Janne Anderssons landslagstrupper under hösten, men nobbades till VM, väntas också lämna allsvenskan i sommar.

 

LÄS MER: Allsvenskan 2018 – spelschema, resultat, tabell.

LÄS MER: Experternas tips – så slutar allsvenskan 2018.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!