Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bojanic till Hammarby – läkarundersöks i dag

Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN
Foto: PETTER ARVIDSON / BILDBYRÅN

Darijan Bojanic har gjort sitt val. 

Enligt SportExpressens uppgifter genomgår mittfältaren i dag läkarundersökningen hos Hammarby. 

Går allt som planerat presenteras han inom kort. 

SportExpressen kunde redan för någon vecka sedan avslöja att Darijan Bojanic besökt Hammarby. HIF-mittfältaren kommer från en succésäsong i superettan där han var med och förde upp Helsingborgs IF till allsvenskan igen. 

Darijan Bojanic läkarundersöks i dag

Bojanic sitter på ett utgående kontrakt och Hammarby visade tidigt sitt intresse för spelaren, samtidigt som Helsingborg också ville förlänga hans nuvarande avtal .

Enligt SportExpressens uppgifter står det nu klart att Bojanic gjort sitt val. Han befinner sig just nu i Stockholm för att genomgå läkarundersökningen hos Hammarby. Går allt som det ska skriver han på för Bajen under dagen och presenteras senare som klubbens senaste nyförvärv. 

Darijan Bojanic har tidigare representerat Östers IF, IFK Göteborg och Östersunds FK Han gjorde sex mål för Helsingborg i superettan den här säsongen. 

Widgren jagas av BK Häcken 

Bajen har samtidigt jobbat på att värva Dennis Widgren från ÖFK. Vänsterbacken har även han besökt Bajen, men där har han inte tagit något beslut huruvida han ska skriva på för klubben eller ej. Widgren jagas även av BK Häcken och Östersund vill också förlänga avtalet med spelaren. 

SportExpressen har förgäves sökt Hammarbys sportchef Jesper Jansson för en kommentar