Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅNFoto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN
 Foto: ANDREAS L ERIKSSON / BILDBYRÅN

Beskedet: Zengin är klar för spel

Publicerad

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Erkan Zengins comeback har skjutits upp på grund av att hans förra klubb vägrat godkänna övergången. 

Men nu påstår huvudpersonen själv att han är tillbaka mot BP. 

– Alla papper är klara, säger han. 

Efter många år utomlands kritade Erkan Zengin på ett korttidskontrakt med Hammarby inför den här säsongen. Zengin är en riktig publikfavorit i Bajen och fansen har längtat efter att se honom på plan på nytt. 

Men det har dröjt. Och dröjt. 

Anledningen är sedan tidigare att Erkan Zengins tidigare klubb Eskisehirspor vägrat godkänna övergången i Fifas administrativa system.  

Därför missade han premiären mot Sirius och även tisdagens 2-1-seger mot IFK Göteborg. 

Erkan Zengin: "Alla papper är klara"

Men nu behöver fansen inte vänta längre. I alla fall inte enligt Zengin själv. 

Han säger att han är spelklar till matchen mot BP. 

– Alla papper hann inte in i tid i dag. Men alla papper är klara. Nu har de sagt att det blir klart i veckan till 100 procent, säger han och fortsätter:

– Det har varit jobbigt men nu ska jag vara med mot BP. Det känns bra. Jag ser fram emot att börja spela.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag