Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nära att lämna – för Bundesligalag

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

Här är klubben som är närmast att köpa loss Felix Beijmo från Djurgården. 

Enligt SportExpressens uppgifter är högerbacken på väg till Werder Bremen - men även Bournemouth utmanar om Djurgårdens stjärnskott. 

– Det finns intresse för Felix, sedan får vi se vad det landar i, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. 

Wolverhampton var redan i januarifönstret nära att köpa loss Djurgårdens högerback Felix Beijmo. Förhandlingar pågick också mellan klubbarna men "Wolves", som tog steget upp i Premier League den här säsongen, drog sig ur i sista stund. De var tvungna att satsa pengarna på andra spelare i stället och övergången sprack. 

Werder Bremen leder jakten 

Men intresset från den nyblivna Premier League-klubben kvartstår. De har scoutat spelaren på plats vid tio tillfällen, men i nu läget har de inte kommit med något bud. Det har tidigare ryktats om att Beijmo skulle vara aktuell för Borussia Mönchengladbach, men enligt SportExpressens uppgifter är det Werder Bremen som ligger närmast en värvning av spelaren. 

 

VM-TIPSET: Tävla och bli bäst i Sverige – med VM-tipset 

MISSA INGET! Få största nyheterna om VM – direkt i Messenger! 

”Finns intresse”

Tätt följda av Premier League-klubben Bournemouth. I båda fallen finns direkta kontakter med Djurgården och en prislapp tros landa på omkring 25-30 miljoner svenska kronor. 

- Det finns ett intresse för Felix, det är ingen hemlighet. Sedan är det för tidigt att säga vad det landar i. Framtiden får utvisa vad som händer där, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson. 

Kan bli lagkamrat med Augustinsson 

Beimo fick sitt stora genombrott förra säsongen då han tog en ordinarie plats i Djurgårdens A-lag direkt efter att ha köpts från Brommapojkarna. I Werder Bremen spelar sedan tidigare Ludwig Augustinsson som såldes från FC Köpenhamn till den tyska klubben förra året.