Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bajen ändrar tröjan efter fansens kritik

Kennedy Bakircioglu i tröjan som nu ska ändras. Foto: Johanna Lundberg / BILDBYRÅN

Hammarbys nya matchtröjor fick hård kritik från fansen.

Därför väljer klubben nu att göra ändra utseendet på tröjan.

"Vi tackar våra supportrar för en bra och tydlig återkoppling", skriver Hammarby på sin hemsida.

I samband med träningsmatchen mot Esteghlal under påsken så lanserade Hammarby sitt nya matchställ för säsongen.

Fansens reaktioner lät inte vänta på sig.

Och de var allt annat än positiva.

"Ser ut som ett nattlinne med dålig passform och dåligt utförda detaljer. Till nästa säsong bör ni ta fram en tröja med hjälp av fansen. Skärpning", skrev en supporter på hemsidan.

"Fy faan! Asful! Säg upp avtalet med LW och Puma! Dom har aldrig lyckats göra en snygg tröja! Skriv in i stadgarna att Bajen alltid ska ha bredrandigt grönt o vitt!", skrev en annan.

Så förändras Bajens matchställ

Lagets stortstjärna Kennedy Bakircioglu tyckte dock om de nya tröjorna.

– Jag tyckte de var helt okej. Lite ovant med knapparna och så där. Men den satt skönt på kroppen och den såg helt okej ut tycker jag, sa han efter matchen mot Esteghlal.

Men klubben väljer att lyssna på supportrarna och gör nu justeringar på tröjan. En förändring som de meddelar på sin hemsida.

"I samråd med PUMA har Hammarby Fotboll valt att justera årets matchtröja. Justeringen rör det rektangulära området kring knäppningen som var grönt i hemmagenrepet mot Esteghlal. Denna del på matchtröjan kommer att ändras till vitt inför premiären på måndag mot Östersund. Denna ändring görs lokalt och sedan kommer PUMA leverera nya tröjor från fabriken så snabbt som möjligt. Vi tackar våra supportrar för en bra och tydlig återkoppling, vi tackar också PUMA för deras flexibilitet och samarbetsvilja. Detta innebär att replikan av matchtröjan under en tid inte kommer att finnas till försäljning hos Intersport. Vi återkommer med datum när nya replikor av matchtröjan levereras.", skriver de.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!