Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Bahouis besked – om framtiden: ”Inte svårt”

Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Nabil Bahoui är tillbaka i AIK efter sin avstängning och startar tillsammans med Tarik Elyounoussi i dagens match mot Östersund. 

Nu berättar han om framtiden - där han vill stanna och vinna SM-guld med AIK. 

– Jag hoppas det löser sig om några veckor, säger han. 

Ikväll tar AIK emot Östersunds FK på Friends arena. När "Gnaget" ska ta upp kampen med serieledanden Hammarby har laget fått tillbaka Nabil Bahoui från sin avstängning. 

– Jag har aldrig mött Östersund tidigare men de är ett bollskickligt lag som ändrar spelsystem en del och har många individuellt skickliga spelare, säger han. 

Hur ser du på er säsong med AIK hittills?

– Den har varit bättre än förväntat med tanke på alla skador. Jag tycker det finns någon match där vi borde vunnit. Vi var ganska dåliga mot Elfsborg vilket var en match vi borde vunnit. Sedan tycker jag vi skulle ha vunnit mot Örebro också. 

– Men vi är med där uppe och har fått en bra start på säsongen, vilket inte är vanligt i AIK. Nu är det upp till oss att se till att vi fortsätter så här. Det är tuffa matcher under en kort period nu. 

– Där gäller det for oss att vara ödmjuka. 

Nabil Bahoui vill stanna i AIK

Bahoui är på lån från Grasshoppers fram till sommaren. AIK:s köpoption ligger på omkring sex miljoner kronor och i dagarna kommer den schweiziska klubbens sportchef till Stockholm för förhandlingar. 

– Vi får se, men jag hoppas att det löser sig om några veckor. Det kommer att lösa sig till det bästa. Jag tror att det kommer att sluta bra.

– Jag har kontrakt med Grasshoppers och det är upp till AIK. Sedan kanske det kommer andra alternativ. Men blir det att det står mellan att åka tillbaka till Schweiz eller AIK så är valet inte svårt för mig.  

Bahoui går som väntat in från start mot ÖFK. Det gör även Tarik Elyounoussi som startar på topp tillsammans med "Nabbe."

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!