Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅNFoto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
 Foto: SIMON HASTEGÅRD / BILDBYRÅN
Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅNFoto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN
 Foto: ANDERS WIKLUND/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bahouis besked – om framtiden: ”Inte svårt”

Publicerad

Nabil Bahoui är tillbaka i AIK efter sin avstängning och startar tillsammans med Tarik Elyounoussi i dagens match mot Östersund. 

Nu berättar han om framtiden - där han vill stanna och vinna SM-guld med AIK. 

– Jag hoppas det löser sig om några veckor, säger han. 

Ikväll tar AIK emot Östersunds FK på Friends arena. När "Gnaget" ska ta upp kampen med serieledanden Hammarby har laget fått tillbaka Nabil Bahoui från sin avstängning. 

– Jag har aldrig mött Östersund tidigare men de är ett bollskickligt lag som ändrar spelsystem en del och har många individuellt skickliga spelare, säger han. 

Hur ser du på er säsong med AIK hittills?

– Den har varit bättre än förväntat med tanke på alla skador. Jag tycker det finns någon match där vi borde vunnit. Vi var ganska dåliga mot Elfsborg vilket var en match vi borde vunnit. Sedan tycker jag vi skulle ha vunnit mot Örebro också. 

– Men vi är med där uppe och har fått en bra start på säsongen, vilket inte är vanligt i AIK. Nu är det upp till oss att se till att vi fortsätter så här. Det är tuffa matcher under en kort period nu. 

– Där gäller det for oss att vara ödmjuka. 

Nabil Bahoui vill stanna i AIK

Bahoui är på lån från Grasshoppers fram till sommaren. AIK:s köpoption ligger på omkring sex miljoner kronor och i dagarna kommer den schweiziska klubbens sportchef till Stockholm för förhandlingar. 

– Vi får se, men jag hoppas att det löser sig om några veckor. Det kommer att lösa sig till det bästa. Jag tror att det kommer att sluta bra.

– Jag har kontrakt med Grasshoppers och det är upp till AIK. Sedan kanske det kommer andra alternativ. Men blir det att det står mellan att åka tillbaka till Schweiz eller AIK så är valet inte svårt för mig.  

Bahoui går som väntat in från start mot ÖFK. Det gör även Tarik Elyounoussi som startar på topp tillsammans med "Nabbe."

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag