Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Avslöjar: Helsingborg säljer Adam Kaied till NAC Breda

Foto: ANDERS BJURÖ/TT / TT NYHETSBYRÅN

Helsingborgs IF är på väg att sälja Adam Kaied.

Enligt uppgifter till Expressen har klubben accepterat ett bud från NAC Breda och spelaren väntas inom kort resa till Nederländerna.

Adam Kaied, 20, lånades i somras ut till norska Stabaek där mittfältaren fick spela tre matcher under hösten innan han efter säsongen återvände hem till Helsingborgs IF.

Kaeid kommer dock inte bli kvar i klubben. Enligt uppgifter till Expressen har Helsingborgs IF accepterat ett bud på spelaren från NAC Breda som ligger på elfteplats i andraligan.

Kaied kommer inom kort att resa till Nederländerna för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på ett kontrakt med klubben.

Lämnar HIF

Kaied har tillhört Helsingborg sedan han var tio år gammal och fostrats i akademin och noterades förra säsongen för tolv framträdanden i allsvenskan för föreningen.

Spelaren har ett kontrakt med Helsingborg som sträcker sig till sista december i år. Nu blir det alltså en försäljning till NAC Breda där han får sällskap av en annan svensk i form av Victor Wernersson som blev klar för klubben för ett par dagar sedan. 

Kaied har totalt gjort 39 matcher och fyra mål för Helsingborg under sin tid på Olympia.