Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Återvänder till Sverige – är klar för Hammarby

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

Här är Hammarbys senaste nyförvärv. 

Bajen gjort klart med förre Häcken-anfallaren Paulinho, något SportExpressen var först med att berätta. 

– Min agent hade kontakt med Jesper Jansson och min agent berättade allt, det var därför jag skrev på, säger Paulinho. 

 

Ladda ner appen gratis här – få sportnyheter på bästa sätt! 

Det var för någon vecka sedan som Paulinho bröt med sin israeliska klubb Hapoel Beer Sheva. Detta efter att han inte gjort en enda match för klubben, som han skrev på för efter att allsvenskan avslutats. 

Värvar förre skyttekungen 

Nu är han i stället klar för Hammarby, någonting SportExpressen kunde avslöja under fredagen. 33-åringen har ett långt förflutet från spel i allsvenskan och har sammanlagt gjort 167 allsvenska matcher, 79 mål och 27 framspelningar och han vann den allsvenska skytteligan 2018 på 20 mål. 

– Paulinho kommer att passa perfekt in i vårt spel, säger sportchefen Jesper Jansson till klubbens hemsida

– Paulinho har en aggressivitet i sitt spel, och en målkänsla utöver det vanliga och han kommer att passa perfekt in tillsammans med spelartruppen.

Paulinho har skrivit ett tvåårskontrakt med Hammarby. 

Säljer Djurdjic till Kina

På fredagseftermiddagen presenterades Paulinho officiellt på en presskonferens. Där offentliggjorde Hammarby även försäljningen av Nikola Djurdjic till kinesiska Chengdu Better City FC. 33-åringen är tillbaka i Sverige efter att i helgen åkt till Kina för att genomgå läkarundersökningen och skriva på för den kinesiska klubben. Bajen säljer Djurdjic för omkring fem miljoner kronor.