Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Återvänder till Amiens: ”Han har en ljus framtid”

Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN

Jack Lahnes utlåningskontrakt med Örebro sträckte sig till sista juli. Nu står det klart att avtalet inte förlängs och att 18-åringen återgår till Amiens SC. 

– Vi är glada att Jack har varit en del av truppen det senaste halvåret, säger Örebros manager Axel Kjäll till klubbens hemsida. 

Under våren har den tidigare AIK-spelaren och BP-fostrade Jack Lahne varit utlånad från Amiens SC till Örebro SK. 

Kontraktet med Närkeklubben sträckte sig till den sista juli och nu står det klart att Lahne kommer att återgå till sin franska klubb när kontraktet avslutas. 

– Vi är glada att Jack har varit en del av truppen det senaste halvåret. Han är en ung talang som har en ljus framtid. Avtalet med Amiens sträckte sig till slutet av juli och det är nu dags för honom att lämna Örebro enligt den överenskommelsen. Vi önskar honom ett stort lycka till i framtiden, säger Axel Kjäll, manager i ÖSK Fotboll. 

18-åringen har spelat åtta allsvenska matcher från start för ÖSK och har noterats för en assist. 

– Jag vill tacka ÖSK för min tid här i klubben. Jag har trivts bra i laget och fått ett bra bemötande av supportrarna. Jag ser fram emot nya utmaningar och önskar klubben ett stort lycka till under resterande säsong, säger Jack Lahne till klubbens hemsida.