Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Asoro: ”Kommer gå hem och gråta”

Foto: KENTA JÖNSSON / BILDBYRÅN

Joel Asoro fick sex minuter på planen mot Varberg och nätade direkt.

Men Djurgården lyckades inte fullborda vändningen och drömmen om SM-guld ser ut att vara krossad.

– Man kommer gå hem och gråta, det är jobbigt, säger Asoro.

Borta mot IFK Norrköping tidigare i veckan saknades Joel Asoro i Djurgårdens trupp.

Hemma mot Varberg var han tillbaka, men fick sitta på bänken stora delar av matchen och se sitt Dif tappa möjligheten att hänga på Malmö i kampen om SM-guldet.

I 88:e minuten byttes 22-åringen in och fem minuter senare gjorde han 2-3.

Det blev också slutresultatet och innebär att Djurgården ser ut att missa chansen att ta SM-guld. Vid Malmöseger borta mot Kalmar i kväll har Blåränderna ingen chans att vinna allsvenskan.

— Det är tungt, det finns inga ord. En så viktig match att ta poäng överlag, det är surt som det är. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Vi gör 1-1 och jag tänker att nu i andra halvlek måste vi köra, men det blev inte som vi hade tänkt. Det är svårt, jag har inga ord, säger Joel Asoro.

Joel Asoro om bänkningen: ”Har inte snackat så mycket”

Stämningen i omklädningsrummet efter den blytunga förlusten var tillknäppt.

– Det var tyst. Vi sa inte så mycket, vad ska man säga efter en förlust, det finns inget att säga. Man kommer gå hem och gråta, det är jobbigt.

Vad säger du om din speltid?

– Jag säger inte så mycket, det är som det är. Man följer tränarens plan, jag säger inte emot. Man får acceptera, vi är ett lag och ingen är högre än någon annan.

Hur har snacket gått med tränarna?

– Jag har inte snackat med dem så mycket. Det har varit normalt, vi har tagit det i normalt tempo. Man får bara ta dag för dag, det är hur jag tar det i alla fall.