Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Armin Gigovic blir kvar i Midtjylland

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: FODBOLDBILLEDER / BILDBYRÅN

Armin Gigovic, 21, blir kvar i Danmark.

Enligt danska uppgifter till Expressen har FC Midtjylland förlängt lånet och mittfältaren blir kvar i den danska storklubben ett år till.

I januari i år skrev Armin Gigovic på för danska FC Midtjylland. Kontraktet med Rostov har varit pausat sedan Rysslands invasion av Ukraina och första anhalten efter det blev en flytt till Helsingborgs IF innan svensken senare värvades till Odense på ett kortidsavtal.

Och sedan årsskiftet har Gigovic tillhört Midtjylland där han varit en given startspelare både i ligan och under vårens Europaspel.

Funnits intresse för Gigovic

För drygt tio dagar sedan kom Fifa med ett nytt besked att de utländska spelarna från Ryssland och Ukraina kan förlänga sina avtal ytterligare.

Enligt danska uppgifter till Expressen står det nu klart att Armin Gigovic stannar kvar i FC Midtjylland då parterna enats om att förlänga sejouren fram till nästa sommar.

Om inget oförutsett inträffar kommer det att bli officiellt inom kort. Tidigare i veckan kunde Expressen berätta att det funnits intresse från Club Brugge, Legia Warsawa och ett par tyska klubbar - men Gigovic fortsätter i stället karriären i den danska ligan.