Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Äntligen avspark igen – nu höjer vi tempen

Snart vår i luften med ljuvligt fågelkvitter, alla dessa dofter – och fotboll, förstås. 

Visst känner vi förväntningarna och pirret, hör snacket och ser ljuset? 

 

Läs guiden direkt med Expressen Premium! 

För den är här nu, som alltid vid den här tiden; en ny säsong med jakt på guld, kamp om uppflyttning och hopp om att klara nytt kontrakt.

Vi höjer temperaturen så mycket det går inför kickoff i de tre största ligorna i Sverige. Vi har knåpat ihop ett extra maffigt magasin om allsvenskan, damallsvenskan och superettan – vårt bidrag till den perfekta fotbollsuppladdningen inför seriestart som även räcker hela säsongen. 

Och vi tummar inte på det vi vet förväntas av oss: Djuplodande guider med massor av läsning i form av reportage, mängder av intervjuer, glada getingar i svärmar, listor, ranking, fakta och statistik – plus de tv-tider som är klara, förstås.

Damallsvenskan har fått ett ansiktslyft i årets magasin med betydligt fler sidor, bland annat med kommentarer till samtliga spelare och givetvis våra getingbetyg. Damfotbollen är hetare än på länge efter den rafflande guldstriden i allsvenskan i höstas – och tack vare svenska landslaget som sätter piff på VM-festen i Frankrike i juni och juli. 

Här på hemmaplan är kvinnorna i Piteå och männen i AIK jagade villebråd i varsin mästarklubb. Först när höstlöven faller – när muskler ömmar i slitna fotbollskroppar – vet vi om de lyckas försvara sina guld. 

Men säsongen börjar här och nu över 228 sidor. God läsning och mycket nöje.