Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅNFoto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
 Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅNFoto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN
 Foto: PETER HOLGERSSON / BILDBYRÅN

Allsvenska stjärnan nära flytt utomlands

Publicerad

Nicklas Bärkroth är på väg bort från allsvenskan. 

Enligt NT är IFK Norrköpings ytter på väg från Sverige för att läkarundersökas. 

Enligt Fotbollskanalen är Bärkroths nästa klubb den polska toppklubben Lech Poznan.

Nicklas Bärkroth har varit en nyckelspelare i IFK Norrköping sedan han kom från Brommapojkarna 2015. Under sitt första år i klubben blev han svensk mästare och han har ständigt varit ett hot mot de allsvenska försvaren från sin plats på kanten. 

Totalt har 25-åringen gjort 52 matcher och sex mål för "Peking". 

Men nu är han på väg bort. 

Bärkroth på väg till Polen

Enligt Fotbollskanalen så är den förre Blåvittspelaren på väg till den polska toppklubben Lech Poznan. NT uppger att Bärkroth i detta nu på väg från Sverige till en klubb som kommer att spela i Europa League nästa säsong för att läkarundersökas. 

Bärkroth var inte med i Norrköpings trupp till träningsmatchen mot finska FF Jaro och enligt NT så har den här affären gått väldigt fort. 

Enligt den polske sportjournalisten Mateusz Borek är det Legia Warszawa som är nära Bärkroth.

https://twitter.com/BorekMati/status/876513690425667584
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Expressen
Till Expressens startsida

Mest läst i dag