Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Alexander Milosevic återvänder nu till AIK

Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: NILS PETTER NILSSON
Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN

AIK har värvat ännu en tung pjäs till sitt lagbygge. 

Enligt SportExpressens uppgifter är Alexander Milosevic klar för klubben - något som väntas bli officiellt under morgondagen. 

Alexander Milosevic var en av U21-landslagets nyckelspelare under EM i Prag 2015,  där det blev guld. Han fick efter det även chansen att vara med i A-landslagstruppen vid ett par tillfällen. Han ämnade AIK i januari 2015 för den turkiska storklubben Besiktas. Han skrev då på ett 3,5 års kontrakt med en möjlig förlängning på ytterligare två år med klubben. 

Lämnade Besiktas 

Men under tiden i Besiktas blev det knappt någon speltid alls och den svenske mittbacken var utlånad i tre omgångar. Först till tyska Hannover innan han strax efter lånades ut till Darmstad. För någon vecka sedan blev det sedan officiellt att han bröt avtalet med Besiktas och han har sedan dess tränat med Vasalund. Fotbolldirekt var först med att avslöja att Alexander Milosevic var aktuell för en AIK-comeback. 

Alexander Milosevic klar för AIK 

Nu kan SportExpressen avslöja att en affär är klar. Han väntas skriva på med en klausul där han kan lämna för en utländsk klubb för en fastställd summa. 

Övergången väntas bli officiell under morgondagen men det kan också dröja till slutet av veckan innan AIK presenterar mittbacken officiellt. 

SportExpressen har förgäves sökt Alexander Milosevic för en kommentar. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!