Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

AIK:s sista pusselbit – jagar Filip Rogic

Filip Rogic.
Foto: JOHAN BERNSTRÖM / BILDBYRÅN

Här är mittfältaren AIK vill förstärka med. Enligt uppgifter till SportExpressen jobbar klubben på att värva in kontraktslöse Filip Rogic, 27.

Parterna har redan träffats och AIK har lagt fram ett kontraktsförslag till spelaren.

I september 2019 lämnade Filip Rogic, 27, Örebro SK för ryska FK Orenburg. Men sejouren i Ryssland blev inte långvarig och i början av juni beslutade parterna om att gå skilda vägar. Sedan dess har Rogic varit kontraktslös och letat efter ny klubbadress.

Samtidigt jobbar krisdrabbade AIK hårt på att förstärka truppen.

SportExpressen kunde tidigare på lördagen berätta att AIK jobbar hårt på att värva in FC Köpenhamns mittback Sotirios Papagiannopoulos. Utöver det siktar klubben på att värva in en anfallare samt en mittfältare.

AIK vill värva Filip Rogic

Nu kan SportExpressen avslöja att AIK vill värva mittfältaren Filip Rogic.

Enligt SportExpressens källor har AIK lagt fram ett kontraktsförslag till mittfältaren som sträcker sig över tre år och parterna har redan träffats.

Förhandlingar pågår för fullt och det finns en förhoppning om att komma i mål. Rogic har samtidigt flera andra bud att ta ställning till, både svenska som utländska. Men spelaren vill dock helst stanna i Sverige på grund av familjesituationen.

Filip Rogic har tidigare i karriären representerat AFC Eskilstuna, Örebro SK och tidigare nämnda FK Orenburg i Ryssland.