Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

AIK:s glädjebesked: Stjärnorna spelklara

Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Här är AIK:s glädjebesked inför mötet med IFK Norrköping.

Både Mikael Lustig och Nabil Bahoui ser ut att kunna spela.

– Tanken är att de går in i kollektiv träning i morgon, säger Bartosz Grzelak

AIK har visat en stark formkurva i allsvenskan den senaste tiden. Laget vann senast hemma mot IFK Göteborg med 2-0 och har därmed fyra raka vinster. På måndag ställs AIK mot IFK Norrköping på Östgötaporten och tränaren Bartosz Grzelak ser ut att få tillbaka både Nabil Bahoui och Mikael Lustig som linkade av med en känning senast.

– Skadeläget ser helt okej ut. Vi hoppas att både Nabil Bahoui och Mikael Lustig är tillbaka till Norrköpingsmatchen. Nabil har inte varit med sedan Östersund men vi har en förhoppning att han är med på måndag. Det ser rätt okej ut tycker jag, säger han.

”Vi har en stark förhoppning”

Kommer Lustig och Bahoui testas i dagarna?

– Tanken är att de går in i kollektiv träning från och med i morgon. Tidigare har de kört reducerad träning men det är tanken i alla fall.

Det var inget allvarligt med Lustig?

– Nej, det är inget allvarligt så. De har gjort alla tester och det är mer att vi vill vara säkra på att han klarar av att spela 90 minuter helt enkelt. Gällande ”Nabbe” har vi en stark förhoppning att han är uttagningsbar mot Norrköping, det kan jag säga.