Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

AIK:s besked – Isak tränar inte med laget

Alexander Isak påstås vara på väg till Real Madrid. Foto: Niklas Larsson / BILDBYRÅN
Alexander Isak. Foto: Andreas L Eriksson / BILDBYRÅN

Alexander Isak påstås vara på väg till Real Madrid.

Nu har AIK meddelat att supertalangen inte tränar med resten av laget under måndagen.

Den spanska tidningen Marca skrev i helgen att AIK var överens med Real Madrid. Alexander Isak var på väg att skriva på ett femårskontrakt och ett kritat avtal skulle kunna finnas på plats i veckan. Konkurrenttidningen AS hakade på skrev att Isaks agent Vladica "Vlado" Lemić kommer att åka ner till Madrid för att slutföra affären.

Och AIK:s senaste besked om 17-åringen lär bara spå på tisslandet och tasslandet. Isak var tänkt att träna med resten av AIK under måndagsförmiddagen – men så blev inte fallet i slutänden.

Isak tränar inte med AIK

"Då vi är väl medvetna om att det under helgen varit mycket spekulationer kring Alexander Isak så vill vi för din information meddela att han inte kommer att delta i dagens träning då han under dagen kommer att genomgå tester som resten av truppen gjorde vid uppstarten förra veckan", skriver AIK i ett pressmeddelande.

Och det kommer att dröja innan vi får reda på hur Isak själv känner kring transferspekulationerna.

"AIK Fotboll har även tagit beslutet att inte ha Alexander tillgänglig för media under den närmaste tiden för att han ska kunna fokusera på sin träning", skriver AIK.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!