Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Jag har sett några klipp på AIK-fansen”

Foto: BILDBYRÅN
Foto: BILDBYRÅN

AIK förstärker försvaret. 

I dag värvade klubben norske mittbacken Daniel Granli, som skrivit på ett fyraårskontrakt. 

– Hans fysik och snabbhet i kombination med hans goda passningsteknik har fångat vårat intresse, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till AIK:s officiella hemsida. 

AIK reser i dag till Dubai för ett nästan två veckor långt träningsläger. Under lägret kommer laget att spela en träningsmatch. De möter MLS-laget New York City FC, med svenske Anton Tinnerholm, i Abu Dhabi den 8 februari. 

Innan avfärd har AIK nu gjort klart med ett nyförvärv. 

Värvar från Stabaek

Det handlar om 24-årige mittbacken Daniel Granli, som värvas in som bosman. Han har tidigare spelat i norska Stabaek. 

– I vår plan att befästa vårt försvarsspel och samtidigt utveckla vårt anfallsspel så ser vi att Daniels egenskaper passar väl in. Hans fysik och snabbhet i kombination med hans goda passningsteknik har fångat vårat intresse och vi är mycket glada över att vi nu är överens om en gemensam framtid tillsammans med Daniel, säger AIK Fotbolls sportchef Björn Wesström till AIK:s officiella hemsida. 

"Känns stort att komma till AIK"

Mittbacken, som spelat 103 matcher i norska Eliteserien, är nöjd med att ha skrivit på ett långtidskontrakt med "Gnaget."

– Det känns väldigt stort att komma till AIK och jag är mycket glad över att vara här. Jag har sett några klipp på AIK-supportrarna och det verkar vara en riktigt bra stämning på matcherna så jag ser fram emot att möta dem och mina nya lagkamrater, säger Daniel Granli.