Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

AIK varnar för falska biljetter

Foto: JOHANNA LUNDBERG / BILDBYRÅN
Foto: PATRIK C ÖSTERBERG / STELLA PICTURES

AIK möter Dalkurd i den allsvenska premiären och biljettförsäljningen drar i gång inom kort har klubben meddelat. Men nu utfärdar AIK en varning för bluff-företaget Viagogo.

Anledningen är att de uppger sig för att sälja biljetter.

"Vi vill utfärda en varning för bluff-företaget viagogo som uppger sig ha biljetter till den Allsvenska premiären", skriver AIK på Twitter.

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och premiären är ungefär en och en halv månad bort. AIK ställs mot Dalkurd på Friends arena men biljettförsäljningen har ännu inte dragit i gång, har klubben meddelat.

Men bara några veckor innan biljettförsäljningen släpps går AIK ut på Twitter och utfärdar en varning för ett företag som uppger sig för att sälja falska biljetter till premiärmatchen.

"Vi vill utfärda en varning"

"Vi vill utfärda en varning för bluff-företaget viagogo som uppger sig ha biljetter till den Allsvenska premiären mot @DalkurdFF", skriver AIK.

AIK skriver också att företaget säljer de falska biljetterna till kraftiga överpiser och uppmanar alla intresserade att vända sig till klubben för att köpa biljett till matchen.

"Man säljer dessutom till kraftiga överpriser. Biljetterna är ännu inte släppta".

https://twitter.com/aikfotboll/status/961567795493376000

Även Dalkurd har gått ut på sitt officiella Twitter-konto med samma budskap.

https://twitter.com/DalkurdFF/status/961581900975562752
Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!