Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

AIK tror inte att det är möjligt med Bangura

Foto: Andreas L Eriksson

I fjol kom Mohamed Bangura tillbaka till AIK under stort jubel. Sedan dess har det spekulerats i ytterligare en återkomst, men AIK:s sportchef Jens T. Andersson tror inte det är möjligt.

– Att tro att den sagan ska fortsätta är lite naivt, säger han till SportExpressen.se.

Mohamed Banguras framtid i Celtic är fortsatt oklar. Skotska uppgifter till SportExpressen.se gör gällande att den förre AIK-stjärnan i dagsläget är sjättevalet bland anfallare och att det kommer att bli svårt för honom att ta en plats kommande säsong. Det trots att han gjorde mål för klubben i träningsmatchen mot Steaua Bukarest i förra veckan.

Tidningen Evening Standard skriver att mangern Neil Lennon kan tänka sig att släppa Bangura på lån, men i AIK tycks man inte tro på ytterligare en comeback.

– Nej, det kan jag inte påstå att vi gör. Det är inte aktuellt för AIK i nuläget, säger sportchefen Jens T. Andersson.

Är det för dyrt?

– Det är klart att du som säljande klubb har sålt en spelare och sedan dessutom fått möjlighet att låna tillbaka honom under en kortare period och att tro att den sagan ska fortsätta är lite naivt.

– Hans kontrakt blir ju kortare och kortare för varje gång de lånar ut honom. De vill ju försöka ta tillbaka pengar naturligtvis. Så att det är en ekvation som är lite naiv tror jag.

AIK har i dagsläget Henok Goitom, Viktor Lundberg, Kwame Karikari och nyförvärvet Kennedy Igboananike som renodlade forwardar plus Celso Borges som också kan agera längst fram och som var AIK:s främste målskytt i fjol.

– Jag är jättenöjd med forwardssituationen, säger Andersson.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!