Premium:

Klausulen gör att han stannar en säsong till

Den allsvenska silly season-säsongen börjar komma i gång så smått och i förra veckan bekräftade Hammarby att de värvat tillbaka publikfavoriten Björn Paulsen. Fler värvningar till allsvenskan är på gång och just nu förbereder sig klubbarna för nya affärer när fönstret öppnar i sommar. I den här veckans Sillyrummet avhandlar Daniel ”Disco” Kristoffersson bland annat: 

✓ Klausulen som gör att Hammarby lär förlänga med Accam

✓ Levante med bud på Omar Faraj - AIK förstavalet i Sverige

✓ Sanningen bakom Alms avsked från Häcken - därför kunde Häcken inte sparka honom

✓ Gerndt hoppas träna med Helsingborgs IF

✓ Bilal Husseins motförslag till AIK 

✓ Plus mycket mer


Varje måndag kommer du med Expressen Premium få en exklusiv inblick bakom kulisserna i de allsvenska klubbarna med Daniel Kristoffersson, Sveriges främste silly-journalist. Vem kommer de att värva, varför kommer de värva honom och hur går det till? ”Disco” har svaren.

Är du redan prenumerant, logga in för att läsa.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i två veckor

Läs alla artiklar gratis i två veckor, därefter är priset 79 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Nyhet! Nu ingår även alla artiklar på amelia.se i din prenumeration.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy.