Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

AIK-kvartett missar stortmötet i kväll

Eric Kahl.
Foto: JESPER ZERMAN / BILDBYRÅN
Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN

AIK tvingas fortsatt klara sig utan en skadad kvartett.

Per Karlsson, Jetmir Haliti, Filip Rogic och Eric Kahl är fortsatt borta.

– Svårt att säga när de är tillbaka, säger Bartosz Grzelak.

AIK ställs borta mot IFK Göteborg i kväll och laget tvingas fortsatt att klara sig utan flera spelare. Jetmir Haliti, Filip Rogic, Eric Kahl och Per Karlsson är fortsatt borta på grund av skador och det är fortfarande oklart när spelarna kan vara tillbaka.

– De är inte uttagningsbara just nu, säger Bartosz Grzelak.

När räknar ni att ha spelarna tillbaka?

– Det är lite svårt att säga. Den som ligger närmast är Jetmir Haliti och Eric Kahl. Filip Rogic och Per Karlsson har haft längre problematik. Jag kan inte säga exakt om antalet dagar där.

Kan vara tillbaka i derbyt

Kan någon av dem spela mot Hammarby?

– Ja, det finns en chans att någon av dem kan vara med.

Vidare berättar Grzelak att Kahl fortfarande lider av den tackling han fick av Richard Magyar i derbyt mot Hammarby i svenska cupen.

– Jättetråkigt så klart. Det fysiska spelet är en del av sporten och skador händer. Sedan är jag bara glad, i den tacklingen, att benpiporna inte gick av utan att det var en mindre skada som visserligen har hållit honom borta men det kunde ha slutat riktigt illa. Med omständigheterna känns det ändå okej och Kahl är förhoppningsvis snart tillbaka.