Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

AIK förlänger med Sebastian Larsson

Allsvenska juryn: ”Kommer förlora alla matcher som är kvar”
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES/MAGNUS LILJEGREN MAGNUS LILJEGREN
Foto: CARL SANDIN / BILDBYRÅN
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN

Här är glädjebeskedet till AIK:s supportar. 

Enligt SportExpressens uppgifter har nu AIK och Sebastian Larsson kommit överens om en fortsättning tillsammans - och därmed bli mittfältaren klubben trogen minst över 2021. 

Det var i juni 2018 som AIK meddelade att klubben värvat hem landslagets mittfältare Sebastian Larsson, som valde att flytta hem till Sverige efter en lång och framgångsrik karriär i England i klubbar som Arsenal, Birmingham, Sunderland och Hull. Den rutinerade landslagsmannen med 282 matcher i Premier League på meritlistan, skrev på ett kontrakt på två och ett halvt år med option på ytterligare ett år. 

Har varit kryptisk om sin framtid 

Larsson hann bli svensk mästare redan första året och har efter sin ankomst blivit en nyckelspelare i truppen och snabbt en favorit hos de svartgula supportrarna. Nu går hans kontrakt ut och han har själv varit kryptisk om sin framtid och inte sagt rakt ut att han kommer att spela i AIK även 2021. 

Överens om en fortsättning 

SportExpressen har tidigare skrivit att allt har talat för att Larsson spelar i AIK även 2021 och enligt väl initierade källor har nu parterna kommit överens om en fortsättning även över 2021, vilket innebär att 35-åringen spelar i svartgult i minst ett år till. Just nu laddar Larsson för landslagets två avslutande gruppspelsmatcher i Nations League där Blågult möter Kroatien hemma i morgon och sedan Frankrike på bortaplan i Paris på tisdag. Den här säsongen har han gjort fem mål och sju framspelningar på 24 matcher i allsvenskan och totalt har det blivit 123 A-landskamper för Sverige. Det är fortfarande oklart när AIK planerar att offentliggöra att Sebastian Larsson fortsätter att spela i klubben.