Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

22-åring kan bli Bajens nästa anfallsvärvning

Jesper Jansson.Foto: BILDBYRÅN
Kubilay YilmazFoto: Spartak Trnava

Hammarby är ute efter en ung anfallare och en defensiv mittfältare att förstärka truppen med inför den allsvenska premiären. 

Enligt SportExpressens uppgifter är 22-årige anfallaren Kubilay Yilmaz en av spelarna som Bajen jobbar på att få in. 

Spelaren kostar omkring tre miljoner kronor att köpa loss från Spartak Trnava i Slovakien. 

Hammarby och sportchefen Jesper Jansson har haft ett hektiskt transferfönster hittills. Bajen har gjort klart med Dennis Widgren, Gianluca Curci, Jean-Carlos de Brito, Darijan Bojanic, Odilon Kossounou och Alexander Kacaniklic. Dessutom har klubben sålt Björn Paulsen till Ingolstadt och Neto Borges till KRC Genk. 

Men Hammarby siktar på att ta in fler spelare. 

Vill värva anfallare och mittfältare

Klubbens mål är att få in minst en spelare till innan transferfönstret stänger i april och de positioner klubben främst tittar på är en anfallare och en defensiv mittfältare. Om Bajen lyckads landa värvningar på båda positionerna är oklart, men det jobbas just nu på det. 

Enligt SportExpressens uppgifter är 22-årige anfallaren Kubilay Yilmaz i Spartak Trnava i Slovakien en av spelarna man jobbar på att förstärka med. En första kontakt är redan tagen med spelaren och hans representant. 

En första kontakt är redan tagen 

Yilmaz har gjort sex mål på sju matcher i slovakiska högstaligan och avgjorde också Europa League-mötet med Fenerbahce i december förra året med matchens enda mål. Han är en centerforward och kan spela som ensam anfallare såväl som att vara en av två i ett system med två anfallare. 

Hans kontrakt med Trnava går ut efter den här säsongen och enligt vad SportExpressens erfar ligger prislappen på omkring tre miljoner kronor för spelaren. 

Prislappen på omkring tre miljoner kronor 

Hammarby har dock konkurrens av ett par andra utländska klubbar. 

Sammanlagt har Yilmaz gjort 42 matcher, 14 mål och tre framspelningar för Spartak Trnava. Han har också tillhört SK SLovan HAC och Rapid Wiens ungdomslag. Yilmaz är österrikisk medborgare men är född i Turkiet. 

 

FÅ BÄST KOLL: Följ Hammarby – direkt i Messenger