Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Dele Alli föll ihop – hjälptes av vakter

Foto: ABACA / ABACA STELLA PICTURES
Foto: FELINE LIM / REUTERS BILDBYRÅN

Tottenhams Dele Alli spenderade semestern på Mykonos.

Bilder har fångat honom när han får hjälp att gå av vakter efter att ha fallit ihop. 

Nu tvingas han försvara sig.

– Jag är 23 år, jag kommer att ha kul med mina vänner, säger han, enligt Daily Mail.  

Det är slut på semester för Premier League-spelarna och Tottenham är mitt uppe i sitt träningsläger i Shanghai. De möter Manchester United under morgondagen.

En av lagets spelare, Dele Alli, har fått uppmärksamhet för bilder från hans semester i Mykonos.

”Så länge jag är professionell”

Bilderna visar hur han ses ”okontaktbar” ligga i en solstol medan hans flickvän försöker väcka honom. Det slutar sedan med att vakter tillkallas och han får hjälp därifrån.

– Jag kan inte säga att det var roligt, för det var det inte. Jag tänker inte så mycket på det, det var viktigt att jag fick lite vila.

Nu tvingas han försvara sig.

– Jag är 23 år, jag kommer att ha kul med mina vänner. Så länge jag är professionell och gör rätt saker. Jag är tillbaka här på försäsongen och känner mig stark, mår bra och är redo för att säsongen ska dra i gång, säger Dele enligt Daily Mail. 

”Använda det som en fördel”

Och snart drar säsongen i gång för dem. Spurs kommer från en 3-2 vinst mot Juventus i Singapore och möter nu Manchester United på torsdag. 23-åringen Dele tar upp den tuffa Champions League-finalen när de förlorade mot Liverpool:

– Vi måste använda det som en fördel. Använda den känslan som vi kände efter den matchen och vad vi fortfarande känner när vi tänker på det.