Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

15. Therese Sjögran

26 år, yttermittfältare, Malmö, 63 A-landskamper, 4 mål.
En hårding som kan vara småful. Har god teknik och ett bra skott. Hon minns med glädje när hon gick upp i allsvenskan med Wä IF och är noga med att benskydden sitter lika högt. I dag jobbar hon som ekonomiassistent. På fritiden gillar hon att umgås med kompisarna och gå på bio. Therese var bolltokig som liten, säger pappa Christer. När hon var sex år började hon spela med killarna eftersom det inte fanns nåt flicklag i Harlösa. Det har gett henne styrka, menar pappa Christer. "Den stora teknikern. När hon är som bäst så är hon en riktig lirare. Rolig att se på. Bäst när hon utnyttjas i djupled." Marika Domanski Lyfors omdöme inför VM

USA-SVERIGE 3-1 (2-0)

Kom inte alls till i offensiven och hade det mycket kämpigt i defensiven. Framstår alltmer som en gåta i landslaget. (Ut 45)

SVERIGE-NIGERIA 3-0 (0-0)

In i 72 minuten - spelade för kort tid för att betygsättas.

BRASILIEN-SVERIGE 1-2 (0-1)

In i 72 minuten - spelade för kort tid för att betygsättas.

SVERIGE-KANADA 2-1 (0-0)

In i 69 minuten - spelade för kort tid för att betygsättas.

TYSKLAND-SVERIGE 2-1 (0-1)

efter förlängning Var riktigt pigg och löpvillig när hon kom in. Med i en riktigt het chans och - kanske skulle Therese ha kommit in ännu tidigare. (in 53)

VM-BETYG:

1,50

En av landets mest talangfulla spelare som sällan eller aldrig lyckas i landslaget. Den dan hon vågar ta fram all sin förmåga är hon en världsspelare.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!