Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Förstörd av tragedin – brister ut i gråt i tv

Foto: ALVARO BARRIENTOS / AP TT NYHETSBYRÅN

Michael Woods tog hem onsdagens etapp av Vuelta a España.

Sedan bröt han ihop i tv-intervjun.

– Vi förlorade vår lilla pojke för två månader sen och jag tänkte på honom under hela stigningen, säger Woods enligt TV2.

Kanadensaren Michael Woods vann den 17:e etappen av cykeltävlingen Vuelta a España (Spanien runt).

I segerintervjun efteråt bröt han ihop. Där berättade 31-åringen om dittills okända familjetragedi som han och hans fru drabbades av under sommaren. 

Paret väntade tillökning, men barnet klarade sig inte under födseln, skriver TV2. 

– Min fru och jag förlorade vår son Hunter nyligen. Jag tänkte på honom under hela stigningen i dag, säger Woods i tv-intervjun samtidigt som tårarna rinner ner för kinderna.

Stjärnans sorg: Förlorade sin son

Woods fortsätter:

– Det är svårt att beskriva. Jag vann! Min stallchef sa till mig i radion under de sista 500 meterna att jag skulle göra det för min familj. Jag ville verkligen göra det här för honom (Hunter) och jag klarade det.

Kanadensaren vann etappen med fem sekunders marginal till tvåan Dylan Teuns, Belgien, efter att ha varit starkast i den sista tuffa klättringen.

Britten Simon Yates behåller dock ledningen i sammandraget, men tappade åtta sekunder till tvåan Alejandro Valverde, Spanien, som är 25,3 sekunder bakom.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.