Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Rösta fram Sveriges finaste matchtröja

Nu vill SportExpressen Föreningsliv veta vilken som är Sveriges finaste matchtröja i de lägre divisionerna.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

Efter förra årets succé med tävlingen ”Sveriges finaste IP” är det nu dags igen. 

Den här gången undrar vi: Vilken är Sveriges finaste matchtröja?

Vill du hylla fotbollströjan i ditt hjärta och samtidigt ge den chansen att slåss om titeln?

Fyll då i formuläret nedan och bifoga en egentagen bild.

Varje år lanserar elitklubbarna nya varianter av sina matchtröjor där experter och fans tycker och tänker på sociala medier och i tidningarna. Nu vill vi veta vad mer som finns där ute. Det är dags att kora den finaste matchtröjan utanför elitverksamheten och vi söker därför kandidater i fotbollens lägre serier, från division 2 herrar och lägre samt division 1 damer och lägre. 

Den finaste matchtröjan kan innebära mycket. Kanske är den i dina favoritfärger eller i det enligt dig, snyggaste mönstret? Kanske är den finaste tröjan kopplad till ett minne som när du själv tog dina första steg på fotbollsplanen? Eller så kanske du spelar i den själv just nu, tillsammans med bästa kompisarna?

På ett eller annat sätt är det världens finaste tröja och du skulle inte byta den mot någonting.

Så nominerar du 

Nu ska Sveriges okända matchtröjor få uppmärksamheten de förtjänar. Nu lanserar SportExpressen Föreningsliv tävlingen ”Sveriges finaste matchtröja”.

Läs igenom villkoren nedan och fyll i formuläret. Bifogad egentagen bild eller en bild du fått tillåtelse att använda tillsammans med en kort beskrivning om varför just din favorittröja ska vinna titeln. 

Nomineringstiden håller på fram till den 30:e april och efter det tas finalisterna fram. 

Ekenässjöns IF 

”För mig är valet givetvis självklart - Ekenässjöns IF har alltid den finaste matchtröjan. Rött och vitt, inga krusiduller, reklamen för de lokala företagen. Det är vackert!”, säger Expressens sportchef Kalle Forssell.

Patrik Hirsche, lagkapten i småländska division 6-laget Ekenässjöns IF.
Foto: Ekenässjöns IF

VILLKOR FÖR MATERIAL SOM SKICKAS IN VIA FORMULÄRET:

Inskickat material publiceras genom ett redaktionellt urval. Expressen har ingen skyldighet att publicera det inskickade materialet. Inte heller utger Expressen arvode eller kostnadstäckning i något fall.   

Din bekräftelse och godkännande för material som skickas in via formuläret:


Jag förstår och bekräftar att berättelsen måste vara författad av mig och ingen annan och att bilden är tagen av mig. (Om någon annan har utarbetat texten eller tagit bilden måste du i förväg ha inhämtat ett godkännande från denne såsom det beskrivs nedan. Vi behöver i så fall också dennes namn och kontaktuppgifter.)


Jag godkänner genom att skicka in min berättelse via formuläret att Expressen:

• Har rätt att använda och publicera texten/bilden i alla kanaler och editioner som Expressen använder från tid till annan, samt i sociala medier, utan begränsning i tid.

• Har rätt att göra förkortningar och mindre justeringar i texten, utan att ändra dess innebörd.

• Har rätt att ensam eller genom annan publicera texten/bilden i andra format, till exempel som del av en helhet i samlad form.


Är du under 18 år behöver du fråga föräldrar/vårdnadshavare om okej först. 

Fill out my online form.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.