Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Folkspel

Yannick Tregaro var ett underbarn - nu delar han med sig av sina tips

Yannick Tregaro har tränat både olympiska vinnare och världsmästare.

Han har tränat världsstjärnor som Christian Olsson och Kajsa Bergqvist. I dag är det den nya friidrottsgenerationen med namn som Khaddi Sagnia och Thobias Montler som lyssnar och lär. Yannick Tregaro är veckans gäst hos Jörgen Lennartsson.

Två gånger har Yannick Tregaro, som startade sin ledarkarriär på elitnivå redan vid 21-års ålder, utsedd till Årets Idrottssledare och hans adepter har blivit såväl olympiska mästare (Christian Olsson i tresteg) som världsmästare (Kajsa Bergqvist, höjdhopp).

I podden ”Coach meet Coach” – ett samarbete mellan Jörgen Lennartsson och ideella Folkspel – berättar Yannick bland annat om hur man skapar och optimerar träningsgrupper bestående av individuella idrottare och hur man tar ansvar före mentala processer.

Du kan lyssna på senaste podden med Yannick Tregaro samt alla övriga avsnitt här  

FAKTA FOLKSPEL

# Folkspel är ett ideellt spelbolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Under senaste året delades totalt ut 189 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna Bingolotto och Sverigelotten. 

# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Och varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.