Annons Innehåll från Folkspel

Ny möjlighet för föreningslivet - FärgFemman som skraplott

Populära FärgFemman tar klivet vidare och blir även en skraplott
Foto: Johan Carlén

Vill du spela riktiga FärgFemman i Folkspels tv-studio?

Nu finns chansen via en helt ny produkt.

FärgFemmans skraplott har anlänt.

Extern länk: Läs mer om FärgFemman här 


Hösten 1996 såg populära FärgFemman dagens ljus i Bingolotto. Det har blivit det populäraste inslaget i programmet och lagom till 25-årsjubileet av lådkonstruktionen släpper ideella lotteribolaget FärgFemman som skraplott.

– Vi tycker att vi är starka nog att lansera ännu en skraplott. FärgFemman är ett oerhört populärt spel och därför tycker vi att den passar perfekt för detta, säger Eva Kåpe, produktansvarig för skraplotter hos Folkspel. 

I vanlig ordning går allt överskott tillbaka till föreningslivet. FärgFemmans skraplott kostar 30 kronor att köpa – och tolv kronor går direkt tillbaka till den säljande föreningen.

– Här gör vi en skraplott av ett BingoLotto-spel, allt under Folkspels flagga. Detta blir ytterligare en möjlighet för oss att stärka och hjälpa det svenska föreningslivet, säger Eva Kåpe. 

Vinstplanen då?

Jo, högsta kontaktvinst direkt på skrapet är en miljon kronor. Men det som kanske kittlar ännu mer är att skrapa fram en färgfemma. Då får man nämligen chansen att spela FärgFemman ”på riktigt”, via ett digitalt spel i Folkspels tv-studio.

Vad döljer sig bakom de olika numren?

– Den innehåller samma vinster som i BingoLotto. Här finns bil och miljonen och massa andra fina vinster. Och varje spelare får samma chans, det vill säga att varje spelare får en ny och orörd FärgFemma att spela, svarar Eva Kåpe. 


Extern länk: Läs mer om FärgFemman här  


FOLKSPEL

# Folkspel är ett ideellt lotteribolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Senaste året har det delats ut 352 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender.

# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.

Åldersgräns 18 år. Om du känner att du ligger i riskzonen för att spela för mycket så finns hjälp att få via Stödlinjen 020-81 91 00 och Spelalagom.se