ANNONSInnehåll från Folkspel

Nu ska det äntligen avgöras - vem blir Årets Ledare?

Vem tänker du rösta på? Magnus, Tomas, Araz eller Felix?

Fyra ledare och eldsjälar som brinner för samma sak: Att göra Sverige ännu lite bättre.

Vem är din favorit?

Gå in och rösta på den finalist som du tycker förtjänar att bli Årets Eldsjäl i kategorin Ledare.

Extern länk: Se filmerna med finalisterna och rösta här  


För 33 år sedan bildade Magnus Johansson Öjebyns IBF – och under de åren har han gjort allt i Norrland största innebandyförening. 

2014 bildades Västra Hisingen Basket av land andra eldsjälen Araz Perwizie. Klubben från Biskopsgården har som motto: Här skjuter vi bara mot korgen. 

Tomas Bergqvist har lagt ner hela sitt vuxna liv på volleybollen i västerbottniska Norsjö – och har försett mängder av elitklubbar med välutbildade spelare. 

Och Felix Brink är brottningstränaren i Varberg som brinner för sina barn- och ungdomsgrupper – och som såg till att föreningen inte tappade en enda brottare under pandemin. 


Extern länk: Se filmerna med finalisterna och rösta här  


FOLKSPEL

# Folkspel är ett ideellt lotteribolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Senaste året har det delats ut 352 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender.

# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.