Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Sverigelotten

Hammarby-supporterns jubel: ”En enorm summa pengar”

Där satt den! I ett konfettiregn kunde Kåre konstatera att han blivit miljonär.

Som tidigare elitutövare vet Kåre Broström vad det innebär att vara en vinnare. Numera finns den känslan även utanför fotbollsplanen. Den pensionerade husritaren och byggteknikern skrapade fram en miljon kronor på Sverigelotten från Folkspel.

Läs mer om Sverigelotten här

I yngre år spelade Kåre Broström fotboll med BK Forward i Örebro och Myresjö IF i Småland. Numera bor han och hustrun Anna i Stockholm och följer Hammarby IF i första hand.
Dessutom kan Kåre också titulera sig nybliven miljonär.
När Sverigelotten hade sin högvinstdragning i Göteborg i slutet av september fanns Kåre och hustrun Anna på plats efter att på en prenumerationslott skrapat fram tre symboler för 25 miljoner, vilket med automatik genererade 100 000 kronor och med chans på mycket mer än så.

Gillar södra Europa

Det blev till slut alltså det tiodubbla, alltså en miljon kronor.
– En enorm summa pengar. Vi kommer givetvis att dela med oss till våra barn, men också resa en del. Vi tycker väldigt mycket om att bila ner till södra Europa, till Spanien och Italien, säger Kåre.
Han ser också Folkspel och Sverigelotten i ett större perspektiv.
– Då vi tecknade prenumeration kunde man fylla i vilken förening man valde att stödja. I mitt fall blev det BK Forward som jag spelade med i många år. Jag är också medveten om att hela överskottet från försäljningen av Folkspels produkter går till föreningslivet i Sverige, vilket är väldigt bra. Jag tycker den där reklamfilmen med Trelleborgssupportern säger väldigt mycket ifråga om vilket val man kan göra vid sitt lottköp.

Ska börja prenumerera igen

Som kuriosa kan nämnas att Kåre och Anna tecknade en prenumeration i samband med en seniormässa hemma i Stockholm. Efter fem månader valde de att säga upp avtalet, men hade innan det åtta nya lotter att ta emot.
En av dem visade sig minst sagt vara ganska värdefull.
– Och jag kan ju inte annat än att lova att återuppta prenumerationen efter det här, säger vinnaren med ett stort leende.

Läs mer om Sverigelotten här