ANNONSInnehåll från Årets Eldsjäl

Fyra finalister som förbättrar folkhälsan – vem är din favorit?

Ante
Monica
Jennie
Jonas

Fyra personer som gör helt olika saker – men som har en sak gemensamt:

De jobbar för en bättre folkhälsa.

Möt de fyra finalisterna inom kategorin Hälsa i Årets Eldsjäl.

Extern länk: Se filmerna och rösta på din favorit här  


Idrottsläraren Jonas Almén får skolbarnen att röra på sig och lotsar dem in i föreningslivet. Pensionären Monica Grahn skänker rörelseglädje genom sina salsagrupper. Jennie vill göra ridsporten tillgänglig för alla. Och Antes engagemang för psykisk ohälsa väcktes när ena dottern blev sjuk och då föddes en idé som han har förverkligat.

Extern länk: Se filmerna och rösta på din favorit här https://www.folkspel.se/aretseldsjal/finalister-halsa/?utm_source=expressen-foreningsliv&utm_medium=native&utm_campaign=rosta-halsa-samling&utm_content=finalister-halsa-2022


FAKTA FOLKSPEL

# Folkspel är ett ideellt spelbolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Senaste året har det delats ut 232 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna Bingolotto och Sverigelotten. 

# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.