Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
ANNONSInnehåll från Årets Eldsjäl

Fyra finalister klara - vem är din favorit?

De fyra första finalisterna i Årets Eldsjäl är utsedda.

Nu är det upp till svenska folket att rösta.

Vem blir vinnaren i kategorin Inkludering?

Extern länk: Rösta på din favorit här 


Årets Eldsjäl är i full gång igen, och som vanligt finns det fyra olika kategorier. I varje klass väljs fyra finalister ut av en jury – och sedan är det upp till svenska folket att rösta. 

- Vi har en jättefin bredd och mångfald bland de här fyra finalisterna. Det är fyra människor som verkligen och dagligen lägger ner tid, kraft och energi för andra. Det var ett svårt juryarbete – det fanns flera andra mycket starka eldsjälar som tyvärr inte fick plats bland de fyra, säger Carina Olofsson, projektansvarig för Årets Eldsjäl hos Folkspel. 

Samtidigt som det nu alltså går att rösta på de fyra finalisterna i Inkludering är också kategorin Hälsa öppen för nomineringar. Rösta och passa på att nominera – kanske blir det just din eldsjäl som vinner. 


Extern länk: Se filmerna om finalisterna i Inkludering här  

FOLKSPEL

# Folkspel är ett ideellt spelbolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Senaste året har det delats ut 232 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna Bingolotto och Sverigelotten. 


# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.