Annons Innehåll från Folkspel

BingoLotto hela sommaren – midsommarsuccén tillbaka

Lotta och Stefan är laddade inför midsommarafton. Foto: Johan Carlén.

Succén från förra sommaren fortsätter även i år.

Först BingoLotto på självaste midsommarafton – sedan BingoLotto varje söndag under sommaren. 

Här är allt du behöver veta inför fredagens höjdpunkt. 

Extern länk: Läs mer om midsommarens BingoLotto och säkra din digitala lott här  


Det ideella lotteribolaget Folkspel har under drygt 30 fantastiska år genererat över 17 miljarder kronor i överskott till landets föreningar och organisationer. Pengar som har haft avgörande betydelse – inte minst under pandemin. 

För andra året i rad är det dags för svenska folket att spela BingoLotto på självaste midsommaraftonen. Sedan tidigare har BingoLotto tagit ett starkt grepp om den svenska publiken på Uppesittarkvällen, nyårsafton och påskdagen. 

– Vi vet att det finns alldeles för många som är ensamma under årets högtider och för vilka vi finns som en vän och ett sällskap. Men det är också ett program för såväl gammal som ung, för familj, släkt och vänner som firar midsommar tillsammans, säger Mikael Kjellström, affärsområdeschef för BingoLotto på Folkspel. 

Midsommarens BingoLotto kommer att ha de ordinarie programledarna, det vill säga Lotta Engberg och Stefan Odelberg. Det blir en tre timmar lång sändning i TV4 med start klockan 20:00, det kommer att innehålla fyra bingospel – och bland annat Sissel Kyrkjebö och John Lundvik kommer att stå för underhållningen. 

– Det här är redan på väg att bli en klassiker. Istället för att plocka sju sorters blommor att lägga under huvudkudden så kan man vara med och spela bingo istället. Med chans att sätta mer guldkant på hela sommaren, säger Lotta Engberg.


Därefter går Lotta och Stefan på välbehövlig sommarsemester. Och precis som i fjol – vilket då var en nyhet – blir det BingoLotto Sommarkväll. Under åtta somriga sommarkvällar i TV4 med start den 3 juli (undantaget 17 juli då programmet sänds i sjuan) kommer det bjudas på högklassig underhållning, allsång, spännande gäster och tre bingospel varje gång. Programledare är precis som förra sommaren Agneta Sjödin och Casper Janebrink. 

En rad artister är redan klara, eller vad sägs om Caroline af Ugglas, Klara Hammarström och Chris Kläfford – bara för att nämna några.  


Men först alla midsommaraftonens höjdpunkt och så här ser körschemat ut: 

20.00 BingoLottos Midsommarbingo börjar!

20.03 Små grodorna startar programmet

20.01 Presentation gäster

20.08 Underhållning: John Lundvik

20.12 Ettans bingo

20:17 Pia Johansson och Annika Andersson om midsommartraditioner

20.36 Utlottning på serie- lottnummer

20.43 Underhållning: Camilla Hedström

21.00 Tvåans Bingo

21.05 Utlottning serie-lottnummer

21.06 Underhållning: Lotta Engberg

21.11 Inringning dubbelhjulet

21.30 Trolleri!

21.33 Utlottning serie-lottnummer

21.37 Treans Bingo

21.46 Underhållning: Liamoo

21.47 Utlottning serie-lottnummer

22.25 Utlottning serie-lottnummer

22.26 Fyrans Bingo

22.29 Inringning Semesterkassan

22.31 Underhållning: Sissel Kyrkjebö

22.33 Utlottning serie-lottnummer

22.54 Finalspelet

23.00 Hejdå och GLAD MIDSOMMAR!


Extern länk: Läs mer om midsommarens BingoLotto och säkra din digitala lott här  


FAKTA: Folkspel

# Folkspel är ett ideellt spelbolag som delar ut hela sitt överskott till svenska föreningar och organisationer. Senaste året har det delats ut 352 miljoner kronor, tack vare svenska folkets vilja att stötta föreningslivet genom att köpa produkterna Bingolotto och Sverigelotten.

# Folkspel arrangerar också Årets Eldsjäl. Det är ett projekt som pågår året runt och som syftar till att lyfta alla ideella eldsjälar i det svenska föreningslivet i fem olika kategorier. Varje månad hyllas också Månadens Föreningshjälte.