Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flickvännen rasar mot stjärnans kommentar

Tre nyheter att hålla koll på i dag.

Lauren Brant fick höra av sin pojkvän, den förre detta idrottaren Barry Hall, att hon skulle ”njuta av sin egentid” hos sin förlossningsläkare.

Det fick Brant att se rött och skriva ett indignerat Instagram-inlägg. 

Barry Hall åtnjuter en hög status inom den australiska fotbollen. Han betraktas som en av sportens bästa forwards genom tiderna, och gjorde sig ett namn med sin fina vänsterfot och stabila fysik (194 centimeter lång, 104 kilo tung). 

Men just nu är Hall i blåsväder, efter att hans flickvän Lauren Brant skrivit ett långt Instagram-inlägg som ställer 42-åringen i allt annat än god dager.

Brant födde nyligen parets andra barn. I veckan skulle hon på en obligatorisk läkarundersökning för att få reda på om kroppen återhämtat sig på ett tillfredsställande vis efter förlossningen. 

”Njut av din egentid”

Då sa Hall något som inte föll i god jord.

”När jag skulle åka min sexveckorskoll, så Barry till mig: 'Njut av din egentid'. För nu, när jag är tvåbarnsmamma, är det tydligen 'egentid' att ha ett barn i bilen i stället för två (hurra!)”, skriver Brant på Instagram.  

Brant beskrev därefter hur läkarbesöket varit allt annat än en ”skön stund för sig själv”. 

”De petade och körde runt i mina genitalier och i mitt sår efter förlossningen. Vi hade ett underbart samtal... om hur man går på toaletten efter att ha fött barn och hur det har spridits en infektion i mina mjölkörtlar”, skriver hon. 

”Jag är förstörd”

Och när Brant kom hem väntade ytterligare en pärs. 

”Ja, jag var väldigt utvilad efter min 'egentid'... så utvilad att jag hade energi nog att lugna mitt sjuka barn, bada båda två, göra middag, städa huset och arbeta mig igenom min lista på saker att göra som har legat på mitt bord i åtta veckor. Jag önskar att det var så! Jag går under, jag har inte ätit – jag är ganska förstörd”, skriver Blant. 

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.