Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Figo kan bli del av den spanska kungafamiljen

Helen Svedin och ex-stjärnan Figo har varit ett par under en längre tid och har tre döttrar tillsammans.
Foto: GIULIO TANZINI / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET ITALY
Figo representerade bland annat Real Madrid och Barcelona under sin framgångsrika karriär.
Foto: MICHAEL REGAN / PRESSENS BILD EMPICS
Foto: ARMANDO FRANCA / AP
Foto: LUCA BRUNO / AP
Foto: GIULIO TANZINI / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET ITALY
Foto: GIULIO TANZINI / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET ITALY

Luis Figo var en av världens bästa fotbollspelare under sin tid. 

Nu finns även chansen att fotbollslegendaren blir en del av den spanska kungafamijen – tillsammans med sin svenska fru Helen Svedin.

Dottern dejtar nämligen den förre kungens kusins barnbarn. 

Den 46-åriga portugisen spelade i klubbar som Barcelona, Real Madrid och Inter under sin karriär, samtidigt som han var kapten i det portugisiska landslaget. Figo är gift med svenska Helen Svedin som han har tre döttrar med. 

En av döttrarna, Daniela, kan se till att Figo blir en del av den spanska kungafamiljen. Daniela dejtar nämligen barnbarnet till den förre kungen Juan Carlos I:s kusin, Luis Osorio. 20-åringen och Osorio har dejtat under flera månader och har synts tillsammans på sociala medier, skriver spanska Mundo de deportivo. 

Jobbar som modell

Om giftermål skulle ske mellan Daniela Figo och Luis Osorio skulle det innebära att Figo, och hans svenska fru, blir en del av den spanska kungafamiljen. 

Daniela jobbar som modell och gjorde för några år sedan sitt första modelljobb för magasinet Hola. Hon går därmed i sin mammas fotspår. 

https://www.instagram.com/p/ByicwBfIIx0/

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.