Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fiasko för LeBron James och Lakers

LeBron James och hans Lakers...
Foto: MARK J. TERRILL / AP TT NYHETSBYRÅN
...missar NBA-slutspel
Foto: MARK J. TERRILL / AP TT NYHETSBYRÅN

Den amerikanska basketpubliken får klara sig utan sportens största stjärna i NBA-slutspelet. 

LeBron James och hans Los Angeles Lakers förlorade mot Brooklyn Nets med 106–111 och därmed står det klart att James missar slutspel för första gången sedan 2005.

– Det har varit en tuff säsong för hela laget. Det var inte det här vi ville men vi har under hela säsongen haft problem med avstängningar och skador. Men slutspel är aldrig någon självklarhet, man måste göra jobbet för att nå dit, säger LeBron James.

James har tre NBA-titlar under karriären och hade fram till den här säsongen varit i tretton raka slutspel och i åtta raka NBA-finaler. 34-åringen flyttade till Los Angeles Lakers i somras och har med 27,4 poäng per match ett av de bästa snitten i ligan.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.