Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Feyenoord tillbaka i jakten på Abraham

Alla snackisar från Allsvenskan med Philip Gadd, Mattias Larsson och Noa Bachner.
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES/MAGNUS LILJEGREN MAGNUS LILJEGREN

Paulos Abraham har gjort succé i AIK. 

Enligt SportExpressens uppgifter är nu holländska toppklubben Feyenoord åter med i jakten på anfallaren - och har en dialog med AIK om spelaren.


Allt om Feyenoord intresse för Paulos Abraham i senaste avsnittet av Disco&Noa!

Paulos Abraham, 18, har gjort succé i allsvenskan den här säsongen. Han har gjort tre mål och tre framspelningar och startat 15 av AIK:s matcher under 2020. 

Han värvades till klubben från BP för omkring 900 000 kronor och trots att holländska Feyenoord redan då ville värva den unge anfallstalangen var Abraham tydlig med att det var AIK som han såg som nästa steg i karriären. 

Överväger ett bud 

Men nu kan det bli en flytt till den holländska toppklubben trots allt. Feyenoord har fortsatt att följa Abrahams framfart i allsvenskan och enligt SportExpressens uppgifter har klubben en dialog med AIK angående spelaren. Inget officiellt bud är lagt men klubben ska vara medveten om ramarna för priset på spelaren.

Abraham ingår i samma agentstall som bland annat Alexander Isak, Robin Quaison och Sam Larsson. Larsson som spelade i just Feyenoord fram till februari i år innan han gick till Dalian i den kinesiska högstligan. 

”Har sagt att det finns lite intresse”

Efter AIK:s 3-0-seger mot Hammarby för två veckor sedan menade Abraham att han inte påverkas av att det skrivs om att han kan vara aktuell för en flytt utomlands. Hans fokus just nu är enbart på AIK.

– Vi får se, jag vet ingenting just nu. Vi får se efter säsongen eller om något händer nu. Jag har sagt till min agent att jag inte vill veta så mycket, säger han. 

Agenten har inte kommit med någon klubb hittills då?

– Alltså, han pratar mest med min storebror och jag håller mig borta från det. Min bror har sagt att det finns lite intresse men jag har sagt åt honom att inte säga något mer för jag vill inte tappa något mentalt. 


Allt om Feyenoord intresse för Paulos Abraham i senaste avsnittet av Disco&Noa!

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.