Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Björns nya babylycka med Heidi: ”Julibebis”

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Armbrytaren Heidi Andersson och den tidigare skidskytten Björn Ferry kommer med ett glädjebesked.

Instagram meddelar Heidi Andersson att paret ska få sitt andra barn.

”Jag kommer om allt går enligt plan återigen att få en liten julibebis i familjen”, skriver hon.

Björn Ferry har precis jobbat klart med VM i skidskytte som expert för SVT.

Samtidigt har hans fru Heidi Andersson något att berätta.

”Nu är det dags att berätta, håll i er!”, meddelar hon på Instagram och fortsätter sedan skriva om att hon fick en son i present när hon fyllde 30 år.

”Nu fyller jag strax 40 och Björn, Dante, Kurt Spurt (katten) och jag kommer om allt går enligt plan att återigen att få en liten julibebis i familjen.”

Ferry och Andersson ska få barn igen

Heidi Andersson har en diger meritlista som armbrytare och radade upp guldmedaljer i VM under många år. Hon har också uppmärksammats i dokumentärfilmen ”Armbryterskan från Ensamheten” från 2004. 

Björn Ferry, 42, vann OS-guld i skidskytte 2010 och jobbar numera som expert i SVT:s sändningar. Paret Andersson/Ferry har också engagerat sig i miljöfrågor och kämpar för att bli fossilfria 2025.

Paret har bland annat delat med sig av sitt engagemang i dokumentärserien ”Storuman forever” och Ferry har pratat om hur han väljer att ta tåget även när han ska till andra länder och kommentera skidskytte, vilket väcker reaktioner.

– Dels finns de här redan frälsta entusiasterna, som säger: ”Härligt, Jesus, du finns”. Sedan de som tycker att man är en total idiot, sa Ferry i Vinterstudion 2018.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.