Shane Warne Foto: MATT DUNHAM / APShane Warne Foto: MATT DUNHAM / AP
Shane Warne Foto: MATT DUNHAM / AP
Foto: STR / APFoto: STR / AP
 Foto: STR / AP

Fansen häpnar efter nya bilden på sonen

Publicerad

Många som följer cricket minns den australiske ikonen Shane Warnes son Jackson, som följde med sin pappa på matcher världen över och som fick stor uppmärksamhet på grund av sitt utseende.

I veckan la Shane Warne upp en bild på sonen på sin Instagram – som får fansen att häpna.

Shane Warne är en av Australiens genom tiderna mest framgångsrika cricket-spelare.

Under sina år som aktiv syntes han ofta i sällskap med sin då lille son Jackson, som följde med sin pappa på matcher världen över och som fick stor uppmärksamhet för sitt gulliga utseende.

https://www.instagram.com/p/BY5ZZrGhw2N/?taken-by=jackson_warne18

Nu har Jackson Warne vuxit upp – och ser ut att närma sig en karriär som modell.

”Väldigt stolt över min son Jackson. Han tar efter sin pappa”, skriver Shane Warne skämtsamt på Instagram tillsammans med en bild på sonen.

Var aldrig intresserad av cricket

Jackson Warne har i skrivande stund 13 500 följare på Instagram. De senaste dagarna har han laddat upp flera bilder tagna av den australiske fotografen Jake O'Donnell – ett möjligt tecken på att idrottsikonens son siktar på en framtida karriär som modell.

https://www.instagram.com/p/BYkxkuYBPdV/?taken-by=jackson_warne18

I en intervju med Herald Sun tidigare i år berättade Shane Warne att han aldrig försökt pressa sin son till att följa i hans fotspår och bli en cricket-spelare.

– Han spelade det i ett år, men han fastnade aldrig riktigt för det, säger Warne.

https://www.instagram.com/p/Bhgce_hj7P0/?taken-by=shanewarne23

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag