Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familje-Jihddret: "Ska trycka till honom extra"

BRÖDRAKAMPEN om SM-bucklan är här för Johan Jihde, Pixbo, och Niklas Jihde, AIK.
Pixbo mot AIK.
Göteborg mot Stockholm.
Johan Jihde mot Niklas Jihde.
- Det hade varit skönt att täppa till truten på brorsan,
säger Johan Jihde.
Han har varit innebandyproffs i Schweiz. Annars har Johan Jihde inte varit rubrikernas man, till skillnad från sin bror Niklas Jihde. - Jag är stolt över "Nicke". Han är världens bästa innebandyspelare. Niklas karriär har varit fantastisk. Han gör sig bra på planen och i medierna, säger Johan. Blir du avundsjuk någon gång? - Absolut inte. Tycker det är kul att han har så hög status.

"Speciellt möta brorsan igen"

En gång har de ställts mot varandra i år. Då vann Pixbo med förkrossande 8-3. - Det kommer bli speciellt att möta brorsan igen. Varje byte kommer man nog att tänka till lite extra när man ställs mot honom. Det blir nog mest när vi spelar powerplay. I närkamperna får man trycka till lite extra. Men det känns som att jag har fler bröder i Pixbo, säger Niklas. Efter att ha varit skadad under en stor del av säsongen är Niklas Jihde hetare än någonsin. - Pixbo har förnedrat oss tidigare. Det finns inte att vi ska förlora denna matchen.

Vill du ha fler sportnyheter direkt i ditt dagliga flöde? Följ SportExpressen på Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat - här kan du även få nyheter om dina lag direkt i Messenger.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!